Забрана саобраћаја у неколико бијељинских улица од 16. до 22. септембра

Srna
Foto: Arhiva

БИЈЕЉИНА - За потребе несметаног одржавања овогодишње Европске седмице мобилности у Бијељини, у наредним данима за возила привремено ће бити затворено неколико саобраћајница, најављено је из Градске управе.

Саобраћај ће од 17.00 до 23.00 часа у Улица Вука Караџића бити затворен сутра, те од 18. до 21. септембра, док ће 17. септембра бити затворен од 10.30 до 12.00 часова, а 22. септембра цијели дан. 

Дио Улице патријарха Павла /од споја са Тргом краља Петра Петра Карађорђевића до НЛБ банке/ биће затворена 20. септембра од 17.00 до 20.00 часова. 

За потребе несметаног одржавања промотивне бициклистичке вожње "20ка за здравље", у недјељу, 17. септембра, од 12.00 часова, када почиње вожња са Трга краља Петра Првог Карађорђевића за саобраћај моторних возила привремено ће бити затворене саобраћајнице - Трг краља Петра Првог Карађорђевића и улице Карађорђева, Патријарха Павла, Жртава фашистичког терора, Николе Тесле, Змај Јове Јовановића, Милоша Обилића, Раје Бањичића, Шабачких ђака, Херцеговачка, Димитрија Туцовића, Комитска, Мученика Романових. 

Биће затворени и локални путеви Бијељина-Ново Село-Дијелови и Бијељина-Попови /Дом културе/-Павловића пут, некатегорисани пут Бијељина-Попови /Дом културе/-Павловића пут и магистрални пут. 

Долазак у Еко-визитор центар "Језера" планиран је у 13.40 часова, а повратак је планиран од 15.00 часова када ће за саобраћај, у вријеме проласка бициклиста, за саобраћај моторних возила бити затворене саобраћајнице од локалног пута Бијељина-Попови до центра града. 

Сутра званично почиње Европска седмица мобилности у Бијељини, седмодневна манифестација која ће са низом садржаја трајати до 22. септембра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана