Забрана превоза експлозивних материја на неколико путева у Подрињу

Срна
Забрана превоза експлозивних материја на неколико путева у Подрињу

БАЊАЛУКА - На неколико путева у Подрињу данас и сутра на снази ће бити забране превоза експлозивних материја, те саобраћаја за теретна возила масе веће од 3,5 тона ради безбједног одржавања комеморативног скупа у Поточарима.

Забрана превоза експлозивних материја биће на снази на путним правцима Дрињача-Коњевић Поље-Милићи, Власеница-МЕЛ Луке, Коњевић Поље-Братунац, Дрињача-Братунац, Братунац-Сребреница, Сребреница-Зелени Јадар.

Када је ријеч о забрани саобраћаја за теретна возила укупне масе веће од 3,5 тоне, она ће данас од 12 до 20 часова бити на снази на дионицама магистралних путева МЕЛ Луке-Власеница, Власеница-Коњевић Поље и Коњевић Поље-Братунац.

Забрана саобраћаја за ова возила сутра ће од  пет до 20 часова бити на путним правцима Каракај-Власеница, Коњевић Поље-Братунац и Братунац-Сребреница, саопштено је раније из Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

Министарство у сједишту, полицијске управе и полицијске станице за ове дане неће издавати одобрења за превоз експлозивних материја у складу са наредбом коју је издао министар унутрашњих послова Републике Српске Синиша Каран.

Наредбу о забрани саобраћаја за теретна возила укупне масе веће од 3,5 тоне за 10. и 11. јул издао је министар Каран.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана