Забрана превоза експлозивних материја на дионици пута Дрињача-Милићи

Срна
Забрана превоза експлозивних материја на дионици пута Дрињача-Милићи

БАЊАЛУКА- На дионици магистралног пута Дрињача-Милићи данас ће на снази бити забрана превоза експлозивних материја у друмском саобраћају ради безбједног одржавања комеморативног скупа у Поточарима.

Ова забрана биће на снази од 15 до 22 часа, саопштено је раније из Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

Сутра и прекосутра забрана ће бити на снази од 00.00 до 24 часа на путним правцима Дрињача-Коњевић Поље-Милићи, Власеница-МЕЛ Луке, Коњевић Поље-Братунац, Дрињача-Братунац, Братунац-Сребреница, Сребреница-Зелени Јадар.

Када је ријеч о забрани саобраћаја за теретна возила укупне масе веће од 3,5 тоне, она ће сутра бити на снази од 12.00 до 20.00 часова на дионицама магистралних путева МЕЛ Луке-Власеница, Власеница-Коњевић Поље и Коњевић Поље-Братунац.

Забрана саобраћаја за ова возила у уторак, 11. јула, од 5.00 до 20.00 часова биће на путним правцима на дионицама Каракај-Власеница, Коњевић Поље-Братунац и Братунац-Сребреница.

Министарство у сједишту, полицијске управе и полицијске станице за ове дане неће издавати одобрења за превоз експлозивних материја у складу са наредбом коју је издао министар унутрашњих послова Републике Српске Синиша Каран.

Наредбу о забрани саобраћаја за теретна возила укупне масе веће од 3,5 тоне за 10. и 11. јул издао је министар Каран.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана