За туристички комплекс "Tврдимићи" 40.000 КМ

Срна
За туристички комплекс "Tврдимићи" 40.000 КМ

ИСТОЧНО САРАЈЕВО- Градска управа Источно Сарајево обезбиједила је 40.000 КМ за наставак изградње инфраструктуре туристичког комплекса "Тврдимићи".

Средства су, посредством Градске развојне агенције, а у сарадњи са општином Источно Ново Сарајево, издвојена за изградњу јавне расвјете дужином саобраћајнице од 550 метара, те за освјетљење фудбалског игралишта и унутрашње опремање такозваног "малог дома", наведено је на страници града Источно Сарајево.

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић истакао је да Градска управа, осим финансирања радова, свакодневно подржава уређење туристичких атракција у граду. "Осим овог пројекта, издвојићемо 30.000 КМ за опремање планинарског дома на Црвеним стијенама на Романији, заједно са општином Соколац и Планинарским друштвом Гласинац, као и 50.000 КМ за уређење и маркирање пјешачке стазе дужине 16 километара на Јахорини, у пројекту вриједном 80.000 КМ који радимо заједно са Општинском управом Пале и Удружењем хотелијера са Јахорине", навео је Ћосић.

Ћосић је додао да су на Тврдимићима данас и припадници Територијалне ватрогасно-спасилачке јединице Источно Сарајево који су ангажовани на прању саобраћајница и тротоара

Унос

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана