За породице "три плус" погодности у Бео ЗОО врту

ГС
За породице "три плус" погодности у Бео ЗОО врту

БЕОГРАД - Београдски Зоолошки врт данас је потписивањем уговора и формално потврдио да је пријатељ поносних породица из Републике Српске,уз попуст већи од 30 одсто.

Фондација "За породицу" из Бањалуке и Покрет за децу „Три плус“ из Чачка договорили су заједничку реализацију пројекта „Поносне картице“ како би омогућили породицама са троје и више дјеце једнаке погодности у Републици Србији и Републици Српској. Тако су, фактички, „Поносне картице“ издате три плус породицама у Србији и Српској изједначене од 1. јануара ове године што потврђују и њихови корисници.

-Несумњиво, формализацијом сарадње са Бео ЗОО вртом смо отишли и корак даље ојачавши је и дајући добар примјер другим институцијама. На ову сарадњу смо посебно поносни, јер је на радост нашим најмлађима који су уз поносне мајке епицентар наших активности. Јачање сарадње са партнерима из Србије спада у наше стратешке активности – истакли су у Фондацији.

Поред ових активности, Фондација "За породицу" је у протеклих шест мјесеци интензивно радила на успостављању сарадње са приватним сектором како би омогућили додатне погодности у идентификованим приоритетним областима за три плус породице. Први резултати тих активности се очекују у другој половини марта и на самом почетку ће омогућити хонорарни ангажман девет родитеља са троје и више дјеце, нове и увећане попусте уз „Поносну картицу“ као и повећање доступности услуга партнера  - "Пријатеља породице".

-Вјерујемо да ћемо у овој години реализацијом планираних активности увећати номиналну употребну вриједност „Поносне картице“ за више од 35 одсто – истакли су у Фондацији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана