Вулин посјетио породицу малог Јована, који је продавао малине

Срна
Вулин посјетио породицу малог Јована, који је продавао малине

БЕОГРАД/СИТНИЦА - Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин посјетио је данас у Ситници, на Мањачи, породицу Милоша Гајића, самохраног оца четворо дјеце, којима је на његову инцијативу Наша банка донирала средства за санацију и реновирање куће.

Вулину и донаторима је у име породице захвалио четрнаестогодишњи Јован Гајић, који је продавајући малине како би прехранио породицу, привукао пажњу медија и указао на проблем ове породице, саопштено је из МУП-а Србије.

Јован и његова браћа и сестра прошле године остали су без мајке, а бригу о њима води отац Милош, грађевински радник.

Примања су мала, па су и ђеца преузела на себе дио посла, како би зарадили за живот, па је тако најмлађи Јован прошло љето продавао малине, али и помагао оцу у његовом послу, доносио цигле, мијешао малтер и каже да му ништа није било тешко.

Заволио је посао уз оца и жеља му је да буде грађевински инжењер.

“Покушавали смо да зарадимо и борили смо се кроз живот. Кућа је сређена, боље је, љепше, топлије. Свако од нас четворо добило је сада своју собу”, рекао је Јован.

Вулин је захвалио за пружену помоћ и висок степен друштвене одговорности представницима донатора Дејану Вуклишевићу из Наше банке и Бојану Галићу из грађевинске фирме “Галенс инвест” који су заједно са њим посјетили породицу Гајић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана