Вулић: Политика свјетске "демократије" - Србе побити, ућуткати или асимилирати

Срна
Foto: Архива

САРАЈЕВО- Посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је Срни да представници међународне заједнице, шеф Мисије ОЕБС-а и остали заштитници људских права не осуђују пријетње смрћу Србима у БиХ.

"Сада се не оглашавају, а не тако давно због подобне Српкиње из ЦИК-а стављали су на стуб срама човјека који обавља највишу функцију у БиХ. Данас, када се позива на линч и убиство Пејке Медић - тишина! Јавност у Републици Српској се пита зашто и да ли подржавају позив на одстрел неподобних Срба?", рекла је Вулићева.

Она је упитала званичнике међународне заједнице да ли су им представници политичког Сарајева рекли да тако треба?! "Ово је још један у низу доказа колико је став представника међународне заједнице неискрен и непријатељски према Србима.

Ћутали сте када Кристијан Шмит позива на атентат Милорада Додика, када каже 'морамо радити на томе да се будућност у БиХ одвија без Додика', чиме тај туриста отворено и директно утиче на слободну изборну вољу грађана, а ћутите и данас када Бошњаци пријете Српкињи", истакла је Вулићева.

Она је упитала да ли је то тренд 21. вијека. "Да ли је то политика наводне демократске Европе и свијета онако како је ви видите својим очима да Србе у БиХ ућуткате, побијете и оно мало подобних што остане асимилирати", нагласила је Вулићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана