Вулић: Кренули су ђоном на Србе

Srna
Foto: Srna

САРАЈЕВО - Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је данас да Денис Звиздић није испоштовао Србе те да је то крајње недопустиво понашање.

"Ово што смо данас доживјели ми Срби из Републике Српске је крајње недопустиво. Невјероватан је однос предсједавајућег Дома према посланику који је у истом рангу као предсједавајући. Кренули су ђоном на Србе, конкретно на колегу /Милорада/ Којића и када сам замолила за ред и поштовање у сали, да нам гости не добацују тако погрдно и ружно, непристојоно, предсједавајући је иронично рекао: 'Ух'", истакла је Вулићева.

Она је рекла да уколико мисле да су Срби блесави, да само Бошњаци могу да се окупљају око неких идеја и да буду јединствени, то је илузија. "И ми Срби можемо бити јединствени, итекако. Не можете нас тако непоштовати", изјавила је Вулићева.

Дарко Бабаљ /СДС/ је рекао да данашњу сједницу напуштају због заједничке изјаве Бошњака о тзв "државној имовини" којом траже да се политика бави неким стварима.

Милан Петковић /Уједињена Српска/ изјавио је да је повријеђен и шокиран изјавом бошњачких политичара, додавши да би све што би рекао можда било непристојно.

"Шокиран сам и изненађен изјавом коју су потписали бошњачки политичари. Било шта што бих рекао могло би изаћи из оквира пристојности. Позвао бих своје колеге у Представничком дому да размотримо да ли ћемо уопште учествовати у власти. Немамо више о чему причати. Хвала вам и видимо се", изјавио је Петковић.

Допредсједавајући Небојша Радмановић рекао је да је данашња изјава о имовини била пријетећа.

"Они пријете свима. Ово је циљани напад на неки другу страну", истакао је Радмановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 17 беба
Рођено 17 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана