Вучићу уручена повеља општине Станари

Срна
Foto: Принтскрин

СТАНАРИ- Предсједнику Србије Александру Вучићу данас је у Станарима уручена повеља општине поводом исказане братске љубави, али и помоћи и подршке овој локалној заједници.

Вучићу је повељу уручио начелник општине Радојица Ћелић.

Вучић данас у Станарима присуствује отварању Дома здравља који је изграђен средствима Србије.

Додик: Хвала Србији

Предсједник Републике Српске Милорад Додик захвалио је данас Србији која је подржала изградњу Дома здравља у Станарима и у цијелости га финансирала.

"Историјски дан је да је дошао предсједник Србије Александар Вучић у Станаре", рекао је Додик и додао да је Вучић објединио српски народ гдје год се налази.

Он је истакао да Српска жели да развија Станаре и у наредним годинама ће, како је рекао, завршити да ова локална заједица буде спојена са ауто-путем, а у наредних четири пет година завршиће ауто-пут према Београду.

"Не стојимо јер је и Србија ту која је мотор развоја", рекао је Додик на свечаном отварању Дома здравља у Станарима гдје је и Вучић присутан.

Он је истакао да је самопоуздање вратио Вучић, да је промијењен однос према Републици Српској у свим важним стратешким документима Владе Србије.

Србија је у многим пројектима у свим локалним заједницама и изградила је масу објеката у сарадњи са Владом Српске, рекао је Додик и додао да готово у свим општинама има инестиција гдје је Србија главни инвеститор.

Повезане вијести

Додик и Вучић стигли у Станаре

Погледајте како изгледа нови Дом здравља "Србија" у Станарима (ФОТО/ВИДЕО)

Цвијановић пожељела добродошлицу Вучићу у Станаре и Српску

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана