Врховац: Позитивни резултати ИРБ-а говоре о односу запослених према послу

Срна
Врховац: Позитивни резултати ИРБ-а говоре о односу запослених према послу

БАЊАЛУКА - Вршилац дужности директора Инвестиционо-развојне банке /ИРБ/ Републике Српске Дражен Врховац изјавио је Срни да позитивни резултати ове институције говоре о односу запослених према послу.

 
Врховац је подсјетио да је просторије ИРБ-а у мају захватио пожар, а да упркос томе није било застоја у раду и да су запослени показали висок степен одговорности те су једно вријеме радили од куће и у отежаним условима.

Врховац је навео да се ни он нити радници ИРБ-а нису пронашли у позиву предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића и предсједника Српске Милорада Додика да се до краја године раскину уговоре о раду са свим лицима која се воде као запослена, а не појављују се и не долазе на посао

"Вјерујем да и они знају коме су упутили позив, али ћу свакако послати одговор. Мислим да смо доказали и резултатом, не само финансијским, него и премашивањем планова да смо радили и изнад могућности које смо имали", рекао је Врховац.

У допису који је упућен из кабинета предсједника Владе, министри и директори републичких управа и управних организацијау обавезни су да до краја године раскину уговоре о раду са свим лицима која се воде као запослена, а не појављују се и не долазе на посао.  

Врховац уплатио посланичку накнаду "Даун синдром центру"

Посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Дражен Врховац уплатио је посланичку накнаду за децембар у износу од 2.000 КМ Удружењу грађана "Даун синдром центар" у Бањалуци.

"Као што сам и обећао - посланичка накнада за овај мјесец уплаћена", објавио је Врховац на Твитер налогу.

Врховац је објавио и фотографију уплатнице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана