Војни аташеи из 12 земаља посјетили компанију ТРБ

ГС
Foto: РТРС

БРАТУНАЦ- Војни аташеи из САД, Њемачке, Кине, Швајцарске, Аустрије, Мађарске, Пољске, Румуније, Словачке, Чешке, Хрватске и Србије посјетили су данас компанију Технички ремонт Братунац, обишли производне погоне и у разговору са менаџментом упознали се о неким од кључних пројеката ТРБ-а, преноси РТРС.

Посјету је организовало Министарство одбране у Савјету министара, у оквиру Одобреног плана сарадње између Министарства одбране, Оружаних снага и Асоцијације војно-дипломатских представника акредитованих у БиХ, саопштено је из ТРБ-а.

Војне аташее 12 земаља предводио је војни аташе Румуније, пуковник Робертино Кристијан Циобану.

Генерална директорка ТРБ-а Мирјана Шаренац Мичић истакла је да је била велика част и задовољство примити у посјету овако значајну делегацију, током које су имали прилику да представе фирму и укратко презентују кључне производе.

- Чланови војно-дипломатског кора у БиХ имали су прилике и да све то виде током обиласка производних погона. Захваљујемо се за издвојено вријеме и позитивне утиске - додала је Мичићева.

Из Министарства одбране у Савјету министара упутили су захвалност ТРБ-у за прихватање посјете, организацију и гостопримство.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана