Воја Недељковић ново лице УНА телевизије

УНА ТВ
Воја Недељковић ново лице УНА телевизије

БАЊАЛУКА - УНА телевизија са великим задовољством најављује још једно велико појачање у свом тиму, једно од најискуснијих и највољенијих ТВ лица на овим просторима, Воју Недељковића.

 - Драго ми је што сам на УНА ТВ препознао нека лица са којима сам имао прилике да делим екран, а такође и неке нове младе снаге које постају све препознатљивије у ауторском печату који имају на телевизији. УНА је телевизија која вас не замара и просто позива на гледање, те сам зато одлучио да интервјуе пласирам управо овде – навео је он.

 Популарног водитеља ћемо од 12. марта уторком у 20.45 гледати у емисији “УНА интервју” која представља серијал разговора са водећим личностима из свијета умјетности, спорта и естраде који су својим радом оставили печат на медијској сцени.

Гледаоци УНА ТВ могу да очекују једну искрену животну причу од сваког саговорника у којој ће бити изнесени неки детаљи из живота који раније нису испричани ни за један други медиј и добиће једну питку животну заоставштину сваког од актера емисије. ПР

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана