Voditelji Una TV Dejana Rosuljaš i Mersad Sirajić: “Ime je novo, termin je novi, ali naš cilj ostaje isti

УНА ТВ
Voditelji Una TV Dejana Rosuljaš i Mersad Sirajić: “Ime je novo, termin je novi, ali naš cilj ostaje isti

Gledaoce Una televizije u novoj godini očekuje mnogo noviteta i još raznovrsniji, i izuzetno bogat programski sadržaj.

Prva novina startuje već 1. januara kada emisija koju je publika zavolela za jako kratko vreme dobija novo ime i novi termin. „Podne” postaje “Popodne” i na kanalu Una televizije će se emitovati radnim danima u 17.30 časova. 

Voditelj “Popodneva” mladi i šarmantni Mersad Sijarić ne krije uzbuđenje zbog novih i lepih promena: 

„Ja se zaista radujem novom ruhu koje dobija naša emisija, a naročito novim sadržajima koji će biti unutar nje - tako da u novu godinu ulazimo sa novom dozom entuzijazma prema onome što radimo. Naše gledaoce u novoj godini očekuje još mnogo sjajnih priča, edukativnih ali i zabavnih tema, naravno i servisnih informacija a povrh svega i divnih sagovornika koji će biti naši gosti u emisiji. Ime je novo, termin je novi, ali naš cilj ostaje isti - pružiti našim gledaocima najbolji mogući sadržaj i zabavu.”

U duhu novogodišnjih praznika šarmantni Sijarić ima poruku za sve gledaoce Una televizije: „Svima bih poželeo što sretniju, zdraviju i uspješniju novu, 2024. godinu. Želim vam puno pozitivnih misli i zahvalnosti u svakom od 366 novih dana!”

Lepim željama se priključuje i njegova koleginica Dejana Rosuljaš:

„Ovu priliku bih iskoristila da svim našim gledateljima čestitam predstojeće praznike, da ih provedu u miru i blagostanju sa svojim najdražim, jer to je jedino vrijeme koje se računa. Nadam se da će nas i u Novoj godini redovno pratiti i da će im novi termin emitovanja i više odgovarati.” 

Lepa voditeljka takođe ne skriva zadovoljstvo zbog potencijala koji je publika prepoznala u njihovoj emisiji:  

„Drago mi je da Una televizija ima sve više poklonika, te što sve više gledatelja prepoznaje kvalitet onoga što stvaramo”. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана