Објављени нови термини трка "Vivia Run&More Weekendа" и Tropic Bambini Maratonа

ГС
Tropic Bambini Maraton
Foto: ГС | Tropic Bambini Maraton

БАЊАЛУКА - Нови термин одржавања Intersport School Run, MyBook Color Fun Run и , које се одржавају у оквиру "Vivia Run&More Weekend" фестивала, је 20. мај (петак).

Такмичари ће стартовати са Трга Крајине док је окупљање учесника Tropic Bambini Maratona предвиђено за 17:00, а старт за 17:15. 

Предшколци узраста од 2 до 5 година трче уз пратњу једног родитеља или старатеља, а дјеца узраста од 6 до 7 година трче уз пратњу тренера волонтера. 

Све такмичаре на циљу чекају полазници Музичког Атељеа Рок Симфоније, Фазонкова дружина, гдје се може очекивати експлозија навијачких емоција и одлична забава у 18:00. Медаље и поклоне спонзора неће добити само најбржи.

Тркачке бројеве могуће је преузети до 19. маја (четвртак) у 20:00, у књижари MyBook. 

Окупљање основаца и средњошколаца у оквиру Intersport School Run почиње у 17:30, а старт је у 18:00. Обухвата такмичења у различитим категоријама, за лични, одјељенски и школски резултат. 

Тим који покреће, у сарадњи са Интерспортом, наградиће и све учеснике посебно дизајнираним медаљама, музиком, смијехом, новим познанствима и свим бојама забаве у оквиру Color Fun Run. 

Са нама ће бити и другари из Сервис центра „Дајте нам шансу - Звјездице." 

Проглашење побједника планирано је у 19:00. 

MyBook Color Fun Run старта у 19:30, а окупљање учесника је 15 мин раније. Учествовати могу сви - од 7 до 107. Тркачке бројеве могуће је преузети до 19. маја (четвртак) у 20:00х, у књижари MyBook. Бенд Ултразвук побринуће се за сјајну атмосферу на циљу.

Пријаве за MyBook Color Fun Run и Tropic Bambini Maraton још су могуће, искључиво у књижари MyBook, док је број мјеста ограничен. 

Генерални спонзор фестивала је компанија за дистрибуцију и продају природне изворске воде „Вивиа". 

Партнери "Vivia Run&More Weekend" фестивала су и G-Drive, Tropic/Moj Market, Нектар, Intersport, MyBook, Sport Vision, клиника Свјетлост, Metromedia Group, делегација Европске уније у БиХ,  Олимпијски комитет БиХ и сви који воле спорт и забаву. 

За више информација посјетите https://runandmore.org/

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана