Вишковићу повеља Универзитета у Бањалуци

Срна
Вишковићу повеља Универзитета у Бањалуци

БАЊАЛУКА - Сенат Универзитета у Бањалуци додијелио је предсједнику Владе Републике Српске Радовану Вишковићу повељу за заслуге и изузетан допринос раду ове високошколске установе.

Повеље су додијељене и амбасадору Кине у БиХ Ђи Пингу, те покрајинском секретару за високо образовање и научноистраживачку делатност Војводине Зорану Милошевићу, саопштено је из Универзитета у Бањалуци.

Сенат је плакетом наградио дугогодишње раднике Универзитета, ванредног професора Факултета физичког васпитања и спорта Горана Граховца, редовног професора Академије умјетности Ненада Зељића, декана и редовног професора Рударског факултета Владимира Малбашића, те декана и редовног професора Факултета физичког васпитања и спорта Борка Петровића.

На сједници су донесене и одлуке о додјели златне значке са ликом Николе Тесле за најбоље дипломиране студенте првог циклуса студија у академској 2021/2022. години.

Повеље, плакете и златне значке најбољим студентима биће уручене на свечаној академији поводом 47 година успјешног рада и развоја Универзитета у Бањалуци заказаној за 7. новембар у 12.00 часова у Културном центру Бански двор у Бањалуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана