Вишковић: Убиство Марковића ненадокнадив губитак за породицу, МУП и друштво

ГС
Вишковић: Убиство Марковића ненадокнадив губитак за породицу, МУП и друштво

БАЊАЛУКА - Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је телеграм саучешћа породици убијеног инспектора криминалистичке полиције Ненада Марковића, истичући да овај трагични догађај представља ненадокнадив губитак за породицу, Министарство унутрашњих послова (МУП) Републике Српске и за цијело друштво.

-Ненад је био примјер одговорности, посвећен колега и породичан човјек, и као такав остаће заувијек упамћен - наводи се у телеграму саучешћа.

Вишковић је навео да је са великом тугом и жаљењем примио вијест о трагичном губитку живота инспектора Марковића, који је положио живот обављајући своју дужност.

Премијер Вишковић упутио је телеграм саучешћа у своје и у име Владе Републике Српске.

Полицијски службеник Ненад Марковић убијен је из ватреног оружја у ноћи између недјеље и понедјељка, 1. и 2. октобра, испред угоститељског објекта “Џил” у Бијељини.

Окружно јавно тужилаштво у Бијељини објавило је синоћ да ће затражити притвор за четири лица ухапшена у оквиру истраге убиства полицијског инспектора Ненада Марковића.

Због овог убиства ухапшен је Никола Кокановић (21) из Брчког. Осим њега лисице на руке стављене су и Д. С. Б. С. и Д. Ш.  које сумњиче  за помагање у тешком убиству.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана