Вишковић: Радни састанак да би се направили планови за даље

Срна
Foto: Срна

БИЈЕЉИНА- Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић изјавио је да данашњи састанак у Бијељини није политички већ радни састанак како би направили план за даље када је ријеч о великим пројектима који се реализују у Семберији.

"Ово није политички већ радни састанак људи који се налазе на одговорним позицијама, а коалициони партнери су потребни јер велики број одговорних људи припада и њиховим партијама и не желимо да имамо било какав изговор", рекао је Вишковић.

Он је додао да желе да знају динамичке планове, али и гдје су проблеми да би се могли посветити њиховом рјешавању.

"Хоћемо да имамо праву слику", рекао је Вишковић новинарима прије састанка.

Он је подсјетио да су већ имали овакав састанак прије неколико мјесеци у Бањалуци, те да ће их практиковати и у наредном периоду.

Према његовим ријечима, регионално ће обилазити Републику Српску и доћи на лице мјеста да виде шта је проблем, ако га има, како би га лакше и брже рјешавали.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик данас у Бијељини разговара са директорима и руководством јавних предузећа и установа.

Састанку, поред Вишковића, присуствује предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић, те министри у Влади Српске као и више од 70 учесника, људи које именује Влада Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана