Вишковић: Радићемо на повећању пензија

Срна
Вишковић: Радићемо на повећању пензија

БАЊАЛУКА - Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић поручио је данас у Бањалуци да је побољшање положаја и стандарда пензионера међу најважнијим приоритетима у раду Владе која ће, као и до сада, у зависности од буџетских могућности, радити на повећењу пензија и побољшању укупног положаја пензионера у Републици Српској.

На састанку са делегацијом Удружења пензионера Републике Српске, истакнута је веома добра сарадња између Владе и Удружења пензионера, те је разговарано о могућностима даљег унапређења положаја и материјалног стандарда најстарије популације у Републици Српској.

Истакнуто је да се програм бањске рехабилитације пензионера одвија према плану и без застоја, те да је Влада Републике Српске у буџету обезбиједила средства за ове потребе, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе са јавношћу.

Премијер Вишковић упознао је делегацију Удружења пензионера Републике Српске, коју је предводио предсједник Удружења Ратко Трифуновић, о актуелној ситуацији у Републици Српској и БиХ, а током састанка размијењена су мишљења и о другим актуелнима питањима.

Састанку су присуствовали и предсједник Скупштине Удружења пензионера Републике Српске Слободан Брдар, као и директор Фонда ПИО Републике Српске Младен Милић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана