Вишковић: Континуиран рад на побољшању положаја радника

Срна
Вишковић: Континуиран рад на побољшању положаја радника

БАЊАЛУКА - Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић честитао је Савезу синдиката Републике Српске 30 година постојања и рада истичући да Влада у сарадњи са синдикалним партнерима континуирано ради на побољшању положаја радника и услова рада.

"Искрено сам увјерен да ће се ова сарадња и дијалог успјешно наставити и у будућем периоду, јер смо сви заједно посвећени истом циљу, а то је унапређење положаја радника који су и носиоци развоја и напретка цјелокупног друштва", наводи се у честитки.

Вишковић је додао да је данашње обиљежавање овог јубилеја и најбоља прилика за присјећање на положај и права радника, који заслужују посебно поштовање и пажњу надлежних институција, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе с јавношћу.

"Свједоци смо сталних промјена у друштву и привреди које се неминовно рефлектују и на положај и права радника", навео је Вишковић.

Он је рекао да Савез синдиката Републике Српске, као кровна синдикална организација, има веома важну улогу у тим процесима, прије свега у очувању и унапређењу стечених радничких права.

Савез синдиката Републике Српске основан је 1992. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана