Више од 20 предавача и панелиста из области креативне индустрије, потврдило долазак на Play Media Day 07!

Г.С.
Foto: илустрација

Овогодишњи, седми по реду Play Media Day - Регионални комуникацијски догађај окупиће 03. јуна 2022. више стотина посјетилаца из БиХ и региона у CineStar Cinemas, Делта Планет Бања Лука, а до сада је организаторима учешће потврдило више од 20 свјетских, регионалних и домаћих стручњака из области креативне индустрије!

 Догађају ће присуствовати и многобројне јавне личности, инфлуенсери, предузетници, представници компанија, брендова, креативних агенција, институција, али и студенти жељни нових знања и практичних примјера.

„Богат програм на овогодишњем Play Media Day 07 привлачи пажњу многобројних посјетилаца из БиХ и региона, који ће уживати у савршеном споју едукације и забаве 03. јуна у Бањалуци. Потрудили смо се да окупимо најзначајнија имена и врхунске стручњаке свијета и региона, који ће публици пренијети своја богата искуства, знања, вјештине, савјете и трендове. Припремили смо мноштво занимљивих садржаја на самом догађају, а теме су врло атрактивне, корисне и занимљиве“, поручује  Дијана Тепшић, директорица програма Play Media Day 07.

Додаје да ће овај догађај представити предавања о Тик Ток и Фејсбук успјешним стратегијама, о популарним подцастима, који су забиљежили велики регионални успјех, бизнис савјетима за креативну индустрију, емплоyер брендингу, дигиталној трансформацији, успјешном односу бренд, клијент и креативне агенције, награђиваним онлине едукативним платформама, успјешном креирању садржаја и дистрибуције публици, друштвеној одговорности у комуникацији и кампањама, трендовима у графичком дизајну, друштвеним мрежама, промоцији, односима с јавношћу и маркетингу.

Play Media Day је изврсна прилика за едукацију, лични и професионални раст, напредак и развој,  али и за повезивање, сарадњу, инспирацију, развој идеја, активности и пројеката. Креативна индустрија је веома богата и разноврсна и нуди много могућности и прилика, као најбрже растућа индустрија, поред ИТ индустрије нуди много нових трендова, алата, вјештина и знања, која су нам данас неопходна, да бисмо опстали на тржишту у овом веома изазовном времену. То је прилика и за младе људе да чују богата искуства, знања и вјештине врхунских стручњака у креативној индустрији, медијима и комуникацијама.

На Play Media Day 07 у Бањалуку 03. јуна долазе сљедећи стручњаци:

Marko Kažić - Chief executive - Amadeo Agency Dubai, Galeb Nikačević - autor popularnog podcasta Agelast, Britanac David Parish - stručnjak za kreativne industrije, Dario Marčac - Tik Tok marketing ekspert, Belgijanka Sara Sal - Facebook Ads specijalista, Slavimir Stojanović Futro - grafički dizajner, vizuelni umjetnik i profesor, Ana Jovanović - direktorica online platforme „Krojačeva škola“, Milena Đorić Gudurić - Head of marketing Mastercard, Marija Kambić - glavna i odgovorna urednica Pluton Logistics, Nataša Marić - product manager Badabum platforme, Norvežanin Bjarte Ogrey - Sales director, Channel Factory, Miljana Nikodijević - konsultantkinja za digitalnu transformaciju, Željko Crnjaković - osnivač agencije za kreiranje digitalnog sadržaja „Solutium“, Gorana Risteski - Tik Tok kreatorka i specijalista, Vladimir Stanković - autor podcasta Biznis priče, Nikolina Horvat Subašić - employer branding manager, Milja Šijakinjić - kreativna agencija Žiška, Branka Novčić Korać - docentkinja na Fakultetu organizacionih nauka Beograd, marketing konsultankinja.

Pioniri Communications-  позната регионална креативна агенција припрема занимљиву форму разговора 1 на 1 у којем ће Славица Божић - акаунт директор заједно са Маријом Мићовић - дигитал манаџерком из познате компаније Металац, говорити о успјешним примјерима сарадње, изазовима с којима су се сусретали, резулататима успјеха, као и односу између бренда, односно клијента и креативне агенције.

Панел „Посао из снова“ ће угостити познате регионалне травел блогере из БиХ, Србије и Хрватске, који су пропутовали готово цијели свијет и који ће пренијети своја искуства, изазове, савјете, сарадње са брендовима, а то су: Јована Квржић - травел блогер, Борис Радошевић „Лутајући путник“ - травел блогер, Ванна Бојовић - травел блогер, Роберт Дацешин - травел блогер и путописац.

Панел „Јачање подкаст сцене у БиХ“ ће представити нове подцаст садржаје младих аутора и ауторки подцаста, као тренутно најбрже растућег и моћног медија. Наиме, прије самог регионалног комуникацијског догађаја „Play Media Day“ почео је низ едукација за младе, које се одвијају са 10 подкаст тимова из различитих градова Босне и Херцеговине, којима су потребне додатне вјештине и знања, те праксе, како би креирали још квалитетнији подцаст садржај и били атрактивнији свим љубитељима подцаста, као популарног и моћног медија. Ови млади таленти ће бити у прилици да 03. јуна на Play Media Day 07, презентују своје пројекте учесницима догађаја и добију значајан медијски простор и промоцију у завршној фази пројекта.

За овогодишњи седми по реду Play Media Day већ сада влада велико интересовање учесника, који су међу првима обезбиједили своје мјесто. Котизације по акцијским цијенама су доступне на www.плаyмедиадаy.цом и могу се купити до 03.05. по 50% сниженој цијени.

Play Media Day 07 се реализује захваљујући подршци Bosnia and Herzegovina Resilience Initative (BHRI), пројекта који имплементира Међународна организација за миграције (ИОМ), а који финансира Аустријска развојна сарадња.

Догађај су подржали и Делегација ЕУ у БиХ, OSCE, Mastercard, WAI Moment, Staropramen, као и Sara voda, Teleklik и Trion Tel.

 

Видимо се наPlay Media Day 07, комуникација је бесконачна!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана