Винари Републике Српске на сајму вина у Београду

Срна
Foto: срна

Винари и виноградари из Републике Српске представиће се на предстојећем 12. Међународном сајму вина "Беовајн" /BEOWINE/ 25. и 26. марта у Београду, на заједничком штанду у организацији Представништва Републике Српске у Србији.

Заједнички штанд у хали три Београдског сајма у петак, 25. марта, у 12.00 часова требало би да посјете министар спољне трговине и економских односа у Савјету министара Сташа Кошарац, министар трговине и туризма Републике Српске Сузана Гашић и шеф Представништва Републике Српске у Србији Млађен Цицовић, саопштено је из Представништва.

Ово је седма година да винари из Српске, у организацији Представништва Републике Српске у Србији, учествују на овом сајму.

Представиће се Подруми "Вукоје", Подруми манастира Тврдош, Вински подрум "Анђелић", Винарија "Јунгић", Винарија "Бањац", Вински подрум "Аћимовић", Подрум вина "Берак", Винарија "Пајић", Вински подрум "Секуловић" и Дестилерија "Епоха".

Љубитељи доброг вина моћи ће да се едукују о новим трендовима у винарству и дегустирају најквалитетнија и најбоља вина са простора Републике Српске.

Радно вријеме 12. Међународног сајма вина је од 10.00 до 19.00 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана