Велики наклон свима који су учествовали у одбрани Српске

Срна
Велики наклон свима који су учествовали у одбрани Српске

ГРАДИШКА, 3. А- Велики наклон свима који су учествовали у одбрани Републике Српске, поручено је данас из Градишке гдје је поводом Дана полиције одата почаст за 15 погинулих припадника полиције у Одбрамбено-отаџбинском рату.

Начелник Полицијске управе Градишка Слободан Торбица рекао је да је ово још једна прилика да њиховим породицама кажу да нису заборављени и да то никада неће бити.

"Уједно ово је прилика да покажемо младим колегама уз какав тежак пут и уз какве жртве је стварано Министарство унутрашњих послова", истакао је Торбица.

Погинулим полицајцима служен је парастос, а потом су вијенце и цвијеће на спомен-обиљежје положили чланови породица, представници Градске управе Градишка и Полицијске управе Градишка.

Градоначелник Градишке Зоран Аџић нагласио је да се данас присјећају припадника МУП-а који су живот дали за слободу и темеље Републике Српске.

"Градска управа и Полицијска управа имају изузетну сарадњу. Захваљујем се МУП-у Српске и Полицијској управи Градишка на превентивном дјеловању, сигурности и безбједности у Градишци која је препозната као толерантна средина", навео је Аџић.

Након парастоса, у Полицијској управи Градишка организован је пријем за чланове породица погинулих припадника Министарства унутрашњих послова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана