Велике гужве на излазу из БиХ: Погледајте које граничне прелазе требате избјегавати

Г.С.
Велике гужве на излазу из БиХ: Погледајте које граничне прелазе требате избјегавати

Појачан је промет возила на излазу из Босне и Херцеговине на граничним прелазима: Велика Кладуша, Градишка, Градина и Орашје, наводе из БИХАМК-а.

На осталим граничним прелазима путничка возила не чекају дуже од 30 минута.

Због извођења санационих радова на мосту Горица, за саобраћај је затворена десна цијев тунела 1. март у смјеру Зеница-Сарајево, а возила саобраћају двосмјерно кроз лијеву тунелску цијев.

Спорије због радова током дана саобраћа се и на магистралним путевима: Кисељак-Громиљак, Лашва-Каоник, Шићки Брод-Лукавац, Бихаћ-Каменица, Рипач-Дубовско и Бијељина-Рача, као и на улазу у Бугојно (из смјера Ростова).

Због слијегања цесте на улазу у Винац из смјера Доњег Вакуфа (М-5/16 Доњи Вакуф-Јајце) у функцији је само једна трака, а брзина је ограничена на 20 км/х.

На дионици регионалног пута од мјеста Равно према магистралном путу Љубиње-Требиње (М-6) саобраћај је обустављен и преусмјерен на алтернативне правце.

Због радова на мосту на Илиџи (М-17 Ступ-Блажуј), саобраћај се из смјера Блажуја преусмјерава кроз насеље Лужани, док се из смјера Илиџе саобраћа преко моста (у функцији је једна трака на мосту), преноси Аваз.

Због санационих радова затворен је мост на улазу у Немилу (спој М-17 са Р-473), а возила саобраћају преко раскрснице у Топчић Пољу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана