Велика наградна игра SiM Impex-a и Nokian-а

ПР
Велика наградна игра SiM Impex-a и Nokian-а

Викенд је у знаку награда! Посјети један од три тржна центра и освоји зимске Nokian гуме за своје возило!

Крај мјесеца октобра обиљежиће велика наградна игра компаније SiM Impex и компаније Nokian Tyres, а ријеч је о промоцији гума ове реномиране компаније.

У тржним центрима у Бањалуци, Сарајеву и Мостару ће за викенд 30. и 31. октобра бити постављен штанд чији je домаћин SiM Impex у сарадњи са Nokian Tyres, а сви купци који тих дана донесу рачун куповине у било којој продавници у оквиру тржног центра у износу од 20 КМ и више, моћи ће да учествују у наградној игри.

ТЦ „Делта Планет“ Бањалука, Мостар „Mepas Mall“ и Сарајево  City центар су тржни центри обухваћени овом наградном игром.

Како се ближи датум ступања на снагу законског рока за промјену пнеуматика на возилима, а то је 1. новембар, ова наградна игра ће обрадовати најсрећније купце наведених тржних центара, а нарочито када је у питању прозвођач Nokian, који представља премиум бренд за гуме, те SiM Impex као једини официјелни заступник тог бренда у БиХ.

За сваки тржни центар планиране су три награде, односно биће награђено девет купаца вриједним Nokian наградама. Прве двије награде су четири зимске Nokian гуме у димензијама које купац наведе приликом пријаве за наградну игру. Трећа награда је Nokian промо сет заједно са ваучером уз који купац може остварити 20 одсто на куповину сета зимских Nokian гума.

SiM Impex позива све који се за викенд нађу у наведеним тржним центрима да донесу своје фискалне рачуне који су издати на дане наведеног викенда, на означени штанд, гдје ће дати своје податке како би учествовали у наградној игри.

Извлачење ће бити уприличено путем онлајн софтвера, а имена добитника биће објављена у уторак 2. новембра 2021. године на „Фејсбук“ страници и веб сајту SiM Impex-а, те „Фејсбук“ страницама тржних центара у којима организују наградну игру.

Циљ ове промоције, односно наградне игре је подсјећање на важност безбједности у саобраћају, а нарочито у зимском периоду када је потреба за квалитетним пнеуматицима још већа. Управо зато, Nokian бренд, који већ више од 80 година прави иновације на пољу најсавременијих рјешења за зимску безбједност по свим температурама, прави је избор за сигурност возила у било којим условима.

Учествујте у наградној игри и освојите безбједност!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана