Велика акцијска HIT штедња уз ATOS BANK

Г.С.
Велика акцијска HIT штедња уз ATOS BANK

Како би одговорили потребама клијената, ATOS BANK а.д. Бања Лука припремила је велику акцијску понуду за штедне улоге под називом – ХИТ штедња.

Наиме, Банка у овом периоду нуди изузетно повољне услове на стандардну орочену штедњу физичких лица у домаћој и страној валути. Посебна погодност односи се на клијенте који своје захтјеве за орочавање средстава упуте путем њеб странице, тако да каматна стопа износи 3,00 %, а за захтјеве запримљене у самој пословници Банке примјењује се каматна стопа од 2,50% за све периоде орочавања.

Орочена штедња намијењена је клијентима који желе сигурно штедити на унапријед одређени период и уз каматну стопу која остаје иста све до истека орочења. Штедни улози су осигурани према Закону о осигурању депозита путем Фонда за осигурање депозита код Агенције за осигурање депозита Босне и Херцеговине. У понуди АТОС Банке поред орочене штедње на располагању су и слободна штедња, штедња по виђењу, дјечија штедња, рентна као и отворена штедња.

Више информација о посебној акцијској понуди орочене штедње, али и о осталим производима и услугама Банке можете пронаћи на нашој њеб страници https://atosbank.ba/, у најближој пословници Банке и путем бесплатног телефона Контакт центра 0800 59 999.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана