Уживајте у одмору и останите online – мобилни нет за туристе и путнике

ГС
Уживајте у одмору и останите online – мобилни нет за туристе и путнике

Долазите у Босну и Херцеговину? Купите m:tel Допуна припејд картицу са 100 ГБ нета. Путујете у иностранство? Изаберите m:tel роминг тарифну опцију.

Долазите туристички у БиХ и потребан вам интернет?

Допуна: Старт пакет од 100 ГБ нета доступан је широм БиХ по цијени од 35 КМ у трајању од седам дана и сјајна је опција за све туристе и за све оне који планирају посјетити породицу и пријатеље.

Такође, уколико у периоду од 30 дана од дана активације извршите допуну рачуна, добићете још 500 ГБ бонуса са периодом важења од 10 дана од дана допуне рачуна.

Живите у БиХ и планирате путовање или одмор изван земље?

Без обзира гдје путујете (Европа, Кина, Турска, САД, Тунис, Египат…) са собом обавезно понесите m:tel роминг тарифне опције и комуницирајте без бриге.

На основу дестинације и броја дана коју проводите изван матичне мреже, одаберите вама најатрактивнију тарифну опцију, а ми ћемо се, без обзира да ли сте prepaid или postpaid корисник, потрудити да ваше путовање и одмор учинимо што пријатнијим.

Подсјећамо вас да додатне интернет тарифне опције можете докупити путем сервиса Мој мени бирајући *100# или коришћењем м:го апликације коју можете преузети на Google Play Store-u, App Store-u или Huawei AppGallery.

За више информација позовите 0800 50 000 или посјетите било које m:tel продајно мјесто широм БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана