Уживајте у новом, 42. броју m:agazinа: Од свих годишњих доба, јесен човјеку највише нуди, а најмање од њега тражи

m:tel
Уживајте у новом, 42. броју m:agazinа: Од свих годишњих доба, јесен човјеку највише нуди, а најмање од њега тражи

Ако слиједимо ову мисао Хала Борланда, пред нама је период несебичног да(ри)вања. А шта друго чине истински пријатељи, него да дијеле оно најљепше од себе, умножавајући тиме срећу. Тако и ми, већ традиционално, са доласком новог годишњег доба, дијелимо с вама наше ревијално издање. Накнаду мјеримо у минутима ваше пажње или када на било који начин наставите ширити приче које, ево, већ 42. пут пакујемо у наш заједнички пројекат звани m:agazin.

У овом издању нашег и вашег m:agazinа доносимо прегршт корисних и занимљивих тема и текстова; почевши од оних с технолошким предзнаком, па све до сага о сјајним појединцима и колективима који инспиришу и изнова подсјећају на постулат да се љубав, преданост И упорност у ономе што волите и чему сте од срца посвећени увијек и заувијек исплате. Ту су и неке звијезде, попут оне из понуде, а која је овај пут сјајни Samsung Galaxy  З Flip 6 модел, али и ЖОК „Црвена звијезда" из Обудовца, спортског колектива из малог мјеста, који биљежи велике побједе. Међу звијезде овог броја свакако убрајамо и нашу саговорницу Тамару Билбија, којој је ове године припала награда „Змијањче", али и Ивану Панџић, прву добитницу престижне Фулбрајтове стипендије са наших простора из области археологије и културног насљеђа, која нам пише из далеког Тенесија.

За праве пријатеље ни даљине нису препрека. Ни временска дистанца, од броја до броја, не представља проблем... Срећан вам, стога, јесењи мозаик – боја, плодова, почетака, успјеха и најљепших мисли.

Уживајте у новом, 42. броју m:agazinа, лист по лист.

Онлајн, јесењем, у најљепшим бојама.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана