Уживај у љету са телефоном из нове m:tel понуде!

M:tel
Уживај у љету са телефоном из нове m:tel понуде!

Зграби најбољу понуду телефона по одличним цијенама на рате и уживај у сваком тренутку. Три савршена модела нуде фантастичне камере, велике екране и много меморије.

Као љубитеља друштвеним мрежа, потпуно ћете одушевити Realme C67 8/256 GB са којим ће сваки твој снимак бити врхунског квалитета. Импресивна главна камера од 108 MP са троструким зумом даће ти фотографије у природним бојама и са наглашеним детаљима, а његов моћан процесор снагу и ефикасност и при најзахтјевним задацима.

Напредни Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256 GB освојиће те дизајном, великим AMOLED екраном и фантастичним троструком камером од 200 MP са којом ти ниједан детаљ неће промаћи. Код њега ништа није препуштено случају, моћна батерија пружиће ти подршку за дуготрајну употребу, а снажан процесор флуидан рад за све што радиш.

Спектакуларни Samsung Galaxy А55 5G 8/128 GB је фасцинантни спој стакла и метала са заштитом која пружа додатну чврстину и отпорност. Три феноменалне камере ће ти обезбиједити савршене фотографије чак и у условима слабе свјетлости, а ту је и 32 MP предња камера са портрет модом за идеалан селфи у високој квалитети.

Сваки од ова три модела пружиће ти још много тога за сјајно корисничко искуство. Потражи их у m:tel понуди и уз своју Претплата тарифу. Realme C67 може бити твој уз мјесечну рату од 16,49 КМ, Redmi Note 13 Pro уз мјесечну рату од 23,44 КМ, а Galaxy А55 уз мјесечну рату од 35,90 КМ.

За више информација посјети www.mtel.ba или назови 0800 50 000.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана