Уз подршку Моzzarta завршен „Sunrise beach volley tour 2022“

ГС
Уз подршку Моzzarta завршен „Sunrise beach volley tour 2022“

Турнеја у одбојци на пијеску „Sunrise beach volley tour“ завршена је у Бијељини спектакуларним ноћним финалом у којем су славили такмичари из Брчког.

 Турнеја је ове године путовала од Требиња, преко Градишке до Бијељине, а у свим градовима уз њих је била многобројна публика, као и компанија Mozzart.

-Посебну захвалност дугујемо компанији Mozzart за пружену подршку током цијелог турнира, у свим градовима. Надам се да ће ово такмичење постати традиција. Много људи је стајало иза овог пројекта и због њих нам је жеља била да доведемо најбоље екипе Балкана. Посебно ме радује што смо имали пуне трибине у свим градовима, што је доказ да смо направили одличан спортски догађај- каже директор и организатор турнира, Бојан Новокмет. 



Златни пехар и новчану награду од 1.500 КМ освојили су Ненад Шормаз и Стефан Мирковић из Брчког. Они су ове године на турниру представљали „Sunrise team“ уз обећање да ће наступити и идуће године.

Већ годинама овај спортски караван помјера границе најбоље организације и врхунске одбојке на пијеску. Стартовали су прије шест година у Требињу, а посљедње двије године организују турнире и у Градишци и Бијељини. Организатори се надају да ће сљедећа година бити још успјешнија, а то им желе и у компанији Mozzart.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана