Уз m:tel Сигуран НЕТ будите безбједни гдје год да сурфујете

ГС
Уз m:tel Сигуран НЕТ будите безбједни гдје год да сурфујете

Услуга која ће вас упозорити на опасности док сте онлajн, за само 1,17 КМ мјесечно!

Сигуран НЕТ је услуга која ће вас обавијестити, а тиме и заштитити од вируса, хакерских напада и других опасности на интернету, а све док сте повезани на м:тел мрежу. Компанија m:tel нуди ову услугу како би обезбиједила заштиту својих корисника од свих врста сајбер пријетњи, било да су то вируси, хакери или нежељени онлине садржај, односно  злонамјерних софтвера, spyware-а, тројанских коња или phishing напада. Он спречава уређаје да приступе злонамјерним web адресама, било да се ради о интернет претраживачу, апликацији или другом интернет саобраћају, на начин да вам пошаље упозорење, с могућношћу да наставите даље уколико сматрате да опасност не постоји. 

Свакако, Сигуран НЕТ обезбјеђује и могућност родитељске контроле, а у смислу контроле садржаја којима дјеца могу да приступе. Родитељи, уз ову услугу, имају опцију да на увезаним мобилним бројевима своје дјеце активирају услугу и блокирају приступ нежељеним садржајима (нпр. Инстаграм, ТикТок, YouTube и слично), као и да бирају временске изузетке за правила која поставе. 

Услугу Сигуран НЕТ можете активирати као постпаид или препаид корисник мобилне телефоније компаније м:тел, а услуга је доступна и за кућни интернет.  

Да бисте безбједно користили интернет на својим мобилним телефонима, потребно је да активирате ову услугу, а то можете учинити путем Мој m:tel портала, m:tel сајта, m:go апликације, односно слањем СМС поруке са текстом СИГУРАННЕТ на 0651177 или позивом УССД менија на *100#. 

За postpaid кориснике мобилне телефоније услуга Сигуран НЕТ се аутоматски обнавља сваки мјесец, све док се не изврши деактивације услуге, док за prepaid кориснике мобилне телефоније период важења услуге је 30 дана и она се аутоматски обнавља уколико корисник има довољан износ на главном рачуну.

Када је ријеч о кућном интернету, активирајте ову услугу једноставно путем Мој m:tel портала или посјетом најближој m:tel пословници.

Мјесечна накнада за коришћење Сигуран НЕТ услуге је само 1,17 КМ са ПДВ-ом! 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана