Уторак дан за погодности - платите своје m:tel рачуне online уз Mastercard

M:tel
Уторак дан за погодности - платите своје m:tel рачуне online уз Mastercard

m:tel и Mastercard са задовољством најављују сјајне погодности за све m:tel кориснике који своје телекомуникацијске трансакције обављају online уторком путем Mastercard картице.

Платите своје мјесечне рачуне за све m:tel услуге као и препаид допуне, путем www.mtel.ba, m:GO или Moj m:tel апликације са Mastercard картицом и остварите поврат новца од 10 КМ.

Online плаћања све више постају тренд на тржишту БиХ, а број таквих трансакција константно расте. Разлог томе су брзина, једноставност и сигурност, који пружају беспријекорно корисничко искуство. Корисници имају могућност да из удобности свог дома пронађу све артикле који су им потребни, те да плате своје мјесечне обавезе, без стајања у реду или чекања.

Зато и ви искористите предности online плаћања и уживајте у једноставности уз додатну уштеду.

Акција је доступна сваког уторка до 30. новембра за плаћања Mastercard картицом у минималном укупном износу до 50 КМ код свих Mastercard партнера, укључујући и m:tel. У току овог периода један корисник може остварити максималних пет поврата новца. Поврет новца биће исплаћен до 15. дана у мјесецу након мјесеца у којем је извршено плаћање.

Све детаље о поврату новца на ваше Mastercard картице и списак партнера код којих можете обавити плаћање можете пронаћи на сајту www.mastercard.ba.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана