Ускоро већи број маркета у кампањи "Друштвено одговорни"

Срна
Ускоро већи број маркета у кампањи "Друштвено одговорни"

БАЊАЛУКА - Министар трговине и туризма Републике Српске Денис Шулић рекао је да у кампањи "Друштвено одговорни" тренутно учествује 15 маркета са више од 300 производа снижених цијена који су доступни широм Српске.

Он је додао да очекује да број маркета укључених у кампању ускоро порасте на 20 јер привредници настављају изражавати заинтересованост за учешће у кампањи.

- Кампања је наставак активности Министарства, Владе Српске, и предсједника Републике Српске Милорада Додика, чији је циљ да се смање инфлаторни удари који су усмјерени и увезени у Републику Српску због глобалних кретања - рекао је Шулић.

Нагласио је да је акција усмјерена према грађанима Српске који су у стању највеће социјалне потребе и имају примања испод просјека.

Шулић је подсјетио да је кампања "Друштвено одговорни" настављена 1. августа и да је њом омогућено више од 300 артикала широке потрошње по сниженим цијенама доступних у 15 маркета Српске.

- Производи су доступни у више од 100 различитих малопродајних објеката широм Републике Српске. Данас немате општине ни града који нема бар један маркет који је друштвено одговоран - навео је Шулић.

Он је изразио добру сарадњу између Владе Српске, Министарства, те привредне заједнице Српске.

- Сарадњу развијамо на обострану корист, а највећу користи имају грађани Републике Српске  рекао је Шулић за Срну.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана