Компанија "m:tel" уручила 30 пакета помоћи за социјално угрожене становнике Вукосавља

ГС
Компанија "m:tel" уручила 30 пакета помоћи за социјално угрожене становнике Вукосавља

БАЊАЛУКА - Представници Компаније "m:tel" уручили су у Вукосављу 30 пакета помоћи за социјално угрожене категорије становништва из те општине.

- У оквиру акције "Нисте сами, имате пријатеље" уручено је 30 пакета помоћи Центру за социјални рад Вукосавље - саопштено је из "m:tela".

Главни сарадник за друштвену одговорност ове компаније Сандра Станић рекла је да је током двије године, колико траје акција, уручена помоћ онима којима је најпотребнија.

-Посјетили смо много крајева у БиХ, однијели много пакета хране и хигијенских производа, дрва за огрев, грађевинског материјала, обновили куће, фискултурне сале, школе, даровали потребну опрему и алат, али и пружили друге облике помоћи -  истакла је Станићева.

Директор Центра за социјални рад Вукосавље Тања Прњић додала је да се акција односи на породична домаћинства чији чланови живе у тешким материјалним и социјалним условима.

- Нашој хуманитарној акцији, поводом Међународног дана породице, одазвао се `М:тел` којем захваљујем на хуманости коју су и овога пута исказали. Надамо се да ћемо имати одазив и од осталих привредних субјеката, те да ћемо и убудуће организовати овакве акције прикупљања пакета помоћи -рекла је Прњићева.

Представници "m:telа" нагласили су да се надају да ће њихов примјер бити мотивација и осталима да помажу заједници и појединцима којима је помоћ потребна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана