Уручене ауто-сједалице у оквиру кампање "ауто-сједалице за свако дијете у Српској"

Срна
Foto: Срна

БАЊАЛУКА - Ауто-мото савез Републике Српске (АМС) данас је у Бањалуци уручио 19 дјечијих ауто-сједалица грађанима који су их затражили у оквиру превентивне кампање "Ауто-сједалице за свако дијете у Републици Српској".

АМС је до сада прикупио 55 дјечијих ауто-сједалица различитих група, а укупно су стигла 42 захтјева за њихово коришћење, наводе из АМС-а, те додају да ће наредних дана наставити са доставом сједалица родитељима из осталих градова и општина Републике Српске. Из АМС-а подсјећају да су ову кампању организовали с циљем да се свако дијете у Српској у возилу превози на безбједан начин.

Акција се, како је наведено, спроводи на начин да родитељи поклоне ауто-сједалицу коју је њихово дијете прерасло и тиме остваре право на бесплатан члански пакет АМС и додатне погодности у осигуравајућим друштвима "Дунав осигурање" и "Еурос осигурање".

Родитељи који нису у могућности да купе ауто-сједалицу, а желе бесплатно да је користе, имају прилику до понедјељка, 1. новембра, да се пријаве на сајту АМС-а /www.ams-rs.com/ и поднесу захтјев да добију одговарајућу сједалицу према узрасту дјетета. До истог датума и родитељи који желе да поклоне дјечије ауто-сједалице имају прилику да их доставе у једно од 49 Ауто-мото друштава у Републици Српској, наводи се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана