Управа за индиректно опорезивање продаје заплијењене вунене чарапе, маскаре и веш машине

ГС
Управа за индиректно опорезивање продаје заплијењене вунене чарапе, маскаре и веш машине

Управа за индиректно опорезивање БиХ за август је најавила јавне аукције које ће бити одржане 3. и 17. аугуста у сједишту Регионалног центра Бања Лука. Предмет аукције су разне врсте трговачке робе.

 Директном продајом УИО ће продавати женску и мушку обућу која је складиштена дужи временски период, без већих оштећења.

Посебно је занимљива јавна аукција која ће бити одржана 17. аугуста, разврстана у 24 лота.

Лот 2 се састоји од артикала попут зимских јакни, маскара, фитнес наруквица, селфие шапова, поломљених гумених наруквица.

Лот 18 чине 20 комада вунених чарапа, сунчане наочале, мајице и сатови укупне вриједности 1.990 КМ.Чарапе без стопала, јакне, капе и хеланке, неки од артикала лота 20 укупне су вриједности 1.691 КМ.

На аукцији можете купити и веш машине, телевизоре, компресоре, парфеме, сет квачила, мотоцикли и маске за мобилне телефоне

Роба се продаје у виђеном стању без права на накнадну рекламацију, а номинална вриједност понуда на аукцији не може бити мања од 10,00 КМ у односу на претходне понуде.

На аукцији не могу учествовати упосленици УИО-а и лица која су у родбинском односу са запосленима у УИО БиХ до трећег кољена.

Како бисте стекли право учешћа на аукцији, потребно је прије почетка уплатити депозит од 10 посто почетне цијене робе која се продаје уплатом готовине благајни Регионалног центра УИО Бања Лука, преноси Кликс.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана