Употпуните љето новим телефоном из m:tel webshop понуде

M:tel
Употпуните љето новим телефоном из m:tel webshop понуде

Куповина телефона путем webshop-а доноси бројне предности које вам могу уштедјети вријеме и новац.

На првом мјесту, m:tel вам путем webshop-а сваког мјесеца нуди уређаје које можете да набавите повољније када их купујете online, што вам омогућава да пронађете сјајне понуде и попусте који нису увијек доступни у продавницама. Осим тога, webshop нуди могућност отплате на рате. Овог мјесеца за вас издвајамо: Galaxy A54 5G,  Huawi Mate XS 2, Honor X8A, Xiaomi Redmi Note 12.

Самсунг Galaxy A54 5G представља импресиван телефон који комбинује изванредне перформансе са елегантним дизајном и напредним функцијама. Овај телефон пружа довољно снаге и простора за мултитаскинг и складиштење важних података, апликација и медија, а посебно се истиче својом камером.

Huawi Mate XS 2 је паметни телефон који пружа врхунско корисничко искуство. Његова трајност и издржљивост, заједно са снажним перформансама, чине га идеалним избором за све који траже уређај који ће их савршено служити у свим ситуацијама. Уз куповину овог телефона у m:tel-у на поклон добијате Freebuds Pro 3 и паметни сат GT3 Pro

Honor X8A савршено комбинује елеганцију и снагу и идеалан је за оне који траже софистицираност и врхунске перформансе у једном уређају. Његове камере, капацитет батерије и снажан процесор чине га савршеним телефоном за све кориснике, од оних који воле фотографију до оних који су страствени гејмери.

Redmi Note 12 представља савршен спој елеганције и функционалности. Са својим врхунским дизајном и импресивним спецификацијама, овај телефон је идеалан за оне који траже уређај који ће задовољити све њихове потребе уз естетски ужитак.

Спојени са Претплата тарифама ови уређаји, омогућиће вам најбољу мобилну пустоловину са фантастичним мјесечним бонусима за разговоре и мобилни интернет.

И не заборавите да је током врелих љетњих дана једноставно непроцјењиво имати могућност да из удобности свог дома, у само неколико кликова, наручите жељени уређај.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 17 беба
Рођено 17 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана