Упаљен метеоаларм за БиХ

Г.С.
Упаљен метеоаларм за БиХ

У БиХ је претежно облачно вријеме, а на крајњем сјевероистоку је јутрос падала киша.

Метеоролози су за данас упалили жути метеоаларм, због очекиваних пљускова праћених грмљавином.

- Будите свјесни да се могу појавити олује са грмљавином. Будите посебно пажљиви у изложеним подручјима, као што су планине, шуме и отворени терени. Сметње у вањским активностима су могуће - кажу метеоролози.

У недјељу се у БиХ очекује умјерено до претежно облачно и нестабилно вријеме са локалним пљусковима и грмљавином. Вјетар слаб сјеверни и сјевероисточни. Јутарња температура од осам до 14, а дневна од 16 до 21, на југу до 24 степена Целзијуса.

У понедјељак се очекује умјерено до претежно облачно вријеме. Послије подне локални пљускови су могући на западу и сјеверозападу Босне. У вечерњим сатима киша се очекује у већем дијелу земље. Вјетар слаб до умјерен источни и југоисточни. Јутарња температура од седам до 12, на југу до 16, а дневна од 14 до 20, на југу до 23 степена Целзијуса.

Облачно вријеме са кишом и локалним пљусковима прогнозира се за уторак. Вјетар слаб до умјерен јужни и југозападни. Јутарња температура од осам до 13, на југу до 15, а дневна од 13 до 19 степени.

У сриједу се очекује облачно вријеме са кишом. Вјетар слаб до умјерен сјеверни и сјевероисточни. Јутарња температура од осам до 14, на југу до 16, а дневна од 10 до 16, на југу до 22 степена Целзијуса, јавља Федерални хидрометеоролошки завод.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 17 беба
Рођено 17 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана