Уништено 57 предмета кориштених за нелегалне игре

Срна
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА- Укупно 57 терминала за приређивање електронских игара на срећу и рачунарске опреме данас је уништено јер су коришћени за нелегално приређивање игара на срећу у Републици Српској, саопштено је из Републичке управе за игре на срећу.

Комисија за спровођење поступка за уништавање одузетих предмета ове предмете је уништила на бањалучкој регионалној депонији "Депот".

Наведени предмети су привремено одузети приликом инспекцијских надзора, због почињених прекршаја из Закона о играма на срећу у случајевима за које је прописано изрицање заштитне мјере одузимање предмета, саопштено је из Републичке управе за игре на срећу.

Ови предмети су уништени након што су окончани прекршајнии поступци, односно на основу правоснажних прекршајних налога или рјешења надлежних судова.

Током ове године Комисија за спровођење поступка за уништавање одузетих предмета Републичке управе за игре на срећу уништила је укупно 227 предмета који су коришћени за илегално приређивање игара на срећу у Српској.

Републичка управа за игре на срећу позива грађане да је, уколико имају сазнања да се илегално приређују игре на срећу у Републици Српској, о томе обавијесте како би инспектори могли правовремено да предузму мјере и радње из њихове надлежности.

У саопштењу се додаје да ће бити настављен инспекцијски надзор циљем повећања дисциплине у примјени прописа у области игара на срећу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 14 беба
Рођено 14 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана