Уништени апарати, терминали и опрема за нелегално клађење

Срна
Уништени апарати, терминали и опрема за нелегално клађење

БАЊАЛУКА - Укупно 119 предмета коришћених за нелегално приређивање игара на срећу у Републици Српској уништено је данас на регионалној депонији ЈП "ДЕП-ОТ“ д.о.о. Бањалука.

Ријеч је о једној од већих акција уништавања предмета за које је по основу правоснажних рјешења наређено њихово уништавање.

- Комисија за спровођење поступка за уништавање одузетих предмета Републичке управе за игре данас је уништила аутомате за игре на срећу, терминале за приређивање електронских игара на срећу, као и рачунарску опрему коришћене за илегално приређивање игара на срећу - наведено је у саопштењу Републичке управе за игре на срећу.

Како су додали ради се о предметима који су привремено одузети приликом инспекцијских контрола, због почињених прекршаја из Закона о играма на срећу.

- Комисија за спровођење поступка за уништавање одузетих предмета у протекла два мјесеца уништила је укупно 405 предмета коришћенa за нелегално приређивање игара на срећу, те ће са тим активностима наставити и у наредном периоду - додали су у саопштењу.

Републичка управа за игре на срећу позива грађане уколико имају сазнања о нелегалном приређивању игара на срећу у Републици Српској, да о томе обавијесте Управу како би инспектори правовремено предузели мјере и радње из своје надлежности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана