UniCredit банка Бања Лука и Савез жена обољелих од карцинома дојке „Искра” заједно у ружичастој мисији

Г.С.
UniCredit банка Бања Лука и Савез жена обољелих од карцинома дојке „Искра” заједно у ружичастој мисији

UniCredit банка Бања Лука, већ традицонално, пружа подршку свим женама обољелим од карцинома дојке подстичући разговор о овој важној теми и подижући свијест о значају ране превенције овог обољења, кроз хуманитарне и друге активности.

И ове године - запослени UniCredit банке Бања Лука придружили су се ружичастој мисији те дали свој допринос обиљежавању мјесеца борбе против ове опаке болести, а на 4. бањалучком маратону трчали су са посебном мотивацијом и циљем.

Уз пуно воље, заједничким снагама, ознажујући једни друге, UniCredit тркачи су испунили свој циљ и укупно истрчали 110 километара, које су “конвертовали” у донацију за подршку активностима Савеза жена обољелих од карцинома дојке “Искра”.

Поводом подршке запослених овој важној мисији и донације за Савез “Искра”, директорица Идентитета и комуникација и чланица Менаџмент тима UniCredit банке Бања Лука, Марија Панић је изјавила:

И ове године, уз подршку наших запослених, жељели смо, на јединствен начин пружити подршку свим женама обољелим од карцинома дојке те им показати да нису саме. Кишног јесењег дана, били смо довољно мотивисани да корак по корак стигнемо до циља, трчећи са посебном сврхом на чему посебно захваљујем свим нашим UniCredit тркачима. Такође, у знак подршке овој важној теми, у току мјесеца октобра, UniCredit мобилну апликацију “обојили” смо у пинк боју која је симбол ове борбе, подсјећајући све наше клијенте и запослене на значај ране превенције.

Предсједница Савеза жена обољелих од карцинома дојке „Искра”, Сузана Кекић, захвалила се на донацији и дугогодишњој подршци и тим поводом изјавила:
Сваки дан је нова прилика. Свако од нас треба бити захвалан, што баш данас, има прилику за љубав и срећу. Сваке године, посебно током мјесеца октобра, увиђамо да заиста нисмо саме, што мени лично, али и чланицама Савеза даје нову енергију и снагу. Наша мисија је да дођемо до што већег броја жена и да их мотивишемо да без компромиса и одгађања, одлазе на превентивне прегледе, јер то је први корак и најсигурнији пут ка изљечењу. Хвала UniCredit банци Бања Лука и њеним запосленима на снажној подршци, коју нам пружају већ дуги низ година.”

UniCredit банка Бања Лука наставља оснаживати заједнице у којима послује подршком организацијама, пројектима и активностима од значаја.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 13 беба
Рођено 13 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана