УКЦ о апелу за помоћ напуштеном новорођенчету: Беба има све што јој треба

ГС
УКЦ о апелу за помоћ напуштеном новорођенчету: Беба има све што јој треба

БАЊАЛУКА – Новорођенче које се налази у Универзитетском клиничком центру (УКЦ) у Бањалуци не треба никакву врсту помоћи, а у случај је максимално укључен и Центар за социјални рад Теслић који је предузео све потребне радње.

Поручили су то из УКЦ-а реагујући на бројне поруке које им пристижу путем друштвених мрежа у вези са донацијом и помоћи новорођенчету, односно, према наводима  који су се појавили на друштвеним мрежама, дјечаку старом мјесец дана који је напуштен на Одјелу неурологије.

- Према ријечима Бранкице Јоветић, социјалне раднице УКЦ-а Републике Српске, новорођенче за које стижу константни упити не треба никакаву врсту помоћи.  Хвала свима који су кроз бројне поруке показали емпатију и спремност за помоћ. УКЦ Републике Српске ће се јавно огласити уколико буде потребна помоћ било које врсте – саопштили су.

Чланови једне бањалучке „Фејсбук“ групе у  својој објави су апеловали на све да помогну напуштеној беби у потрепштинама - пеленама, кремама, одјећи....

Администратори су позвали заинтересоване да помоћ оставе код сестара на другом спрату – одјелу неурологије, с назнаком „за Митровић“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 15 беба
Рођено 15 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана