Удружење "Твоја ријеч" организује у суботу концерт "Аутизам говори срцем"

М. Л.
Удружење "Твоја ријеч" организује у суботу концерт "Аутизам говори срцем"

БАЊАЛУКА - Традиционални 12. по реду хуманитарни концерт "Аутизам говори срцем" биће организован у суботу у бањалучком Дому омладине.

Концерт који ће бити реализован из два дијела, односно у терминима од 17:30 до 18:30 и од 19 до 20:30 часова, организује Удружење грађана Центар за едукацију "Твоја ријеч" уз подршку Министарства здравља и социјалне заштите РС.

У овом Удружењу кажу да је план да другари из предшколских установа, основних школа, кудова и плесних клубова уприличе адекватан програм поводом Свјетског дана особа са аутизмом. Цијена карте износи осам марака.

- С обзиром на то да нам је циљ да завршимо акцију набавке ЕЕГ апарата за снимање рада таласа мозга, 5. априла организоваћемо још један догађај под нзивом "Нотама до снова"  у Банском двору са почетком у 20 часова, тако да ће цијели мјесец бити обојен плавом бојом - навели су у Удружењу "Твоја ријеч".

Истакли су да ће у априлу бити активан и  хуманитарни број 1415.

- Аутизам не значи бити сам. Вјерујемо да скупа можемо успјешно реализоватио све ове активности – истакли су у Удружењу "Твоја ријеч".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана