Удружење „Искра“: Одржано хуманитарно вече фолклора

Срна
Удружење „Искра“: Одржано хуманитарно вече фолклора

БАЊАЛУКА - Хуманитарно вече фолклора "У сусрет прољећу" у организацији Удружења родитеља дјеце обољеле од малигних болести "Искра" одржано је вечерас у пуној сали Народног позоришта Српске у Бањалуци.

Замјеник предсједника Управног одбора удружења "Искра" Татјана Стојичић изразила је задовољство јер су се грађани одазвали у великом броју овој хуманитарној активности, те се тражила и улазница више.

-Подршка нам много значи, не само новчана, него и психолошка, да истрајемо у нашој борби. Много нам значи и то што се на наш позив увијек радо одазову културна друштва, али и други плесни клубови, јер ова манифестација је већ традиција коју сваке године организујемо пред почетак прољећа - рекла је Стојичићева.

Она је истакла значај подизања свијести о малигним болестима, како би и дјеца која болују могла на одређени начин бити укључена у нормалан живот.

-Ова и сличне активности Удружења пуно значе, како за нас родитеље, тако и за дјецу, која све више отворено о свему причају и имају воље да се лијече - рекла је Стојичићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана