У суботу сахрана припадника Жандармерије који је погинуо код Добоја

ГС
Foto: МУП Српске

МОДРИЧА - Бојан Цвијић (42), припадник Јединице жандармерије Полицијске управе Добој, који је јуче погинуо у саобраћајној несрећи на ауто-путу "9. јануар", биће сахрањен у суботу, 9. јула, на Градском гробљу у Модричи.

"Цвија или Цвика, како су га одмила звали колеге, пријатељи и његови најмилији, показао је више пута професионализам и велико срце приликом извршавања својих послова и задатака полицијског службеника Полицијске станице Модрича, а послије Јединице за подршку и Јединице жандармерије и зато нам је још теже прихватити да смо на овај начин остали без њега", навели су из МУП-а Српске.

Како су додали, његов ведри дух памте како његови класићи Средње школе унутрашњих послова МУП-а, колеге, тако и велики број Модричана, јер осим што је био узор плаве униформе, биће упамћен и по томе што је својим ведрим духом увијек био спреман за шалу, дружење и весеље.

"У својој локалној заједници остаће упамћен и као добар спортиста и учесник многобројних хуманитарних акција. Иза њега су остали отац, брат, супруга и малољетна кћерка, којима и овај пут упућујемо искрено саучешће. Била је част познавати га и с њим сарађивати. Слава му", навели су из МУП-а Српске.

Цвијић је погинуо јуче ујутру на ауто-путу "9. јануар", када је на њега, док је мијењао пробушену гуму, налетио ауто.

Он је, наиме, стајао у зауставној траци, након што је пукла гума на голфу у којем је био сувозач, а којим је управљао његов суграђанин Жељко Карамановић (38) из Модриче, иначе главни републички инспектор за заштиту од пожара.

"Утом је наишао пасат, којим је управљао Зоран Димитрић (43) из Добоја. У налету тог возила, Цвијић је погинуо, а Карамановић повријеђен".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана