У Српској сутра топлије, уз постепено наоблачење

Срна
У Српској сутра топлије, уз постепено наоблачење

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекују сунчани периоди и мало топлије вријеме, уз постепено наоблачење од запада.

Јутро ће бити хладније и претежно ведро, а око ријека и по котлинама биће магле, док се послије подне и увече очекује пролазна киша у западним и сјеверним предјелима, је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Минимална температура ваздуха биће од минус два до шест, на југу до 11 степени, а максимална од 14 до 21, у вишим предјелима од 11 степени Целзијусових.
саопштено
Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, у БиХ је прије подне било претежно облачно, а од средине дана облачност се постепено смањивала.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница четири, Чемерно шест, Мраковица седам, Калиновик, Кнежево и Хан Пијесак девет, Соколац и Сребреница 10, Дринић и Рудо 11, Бањалука, Приједор, Сарајево, Фоча, Вишеград и Гацко 12, Бијељина, Зворник, Мркоњић Град и Нови Град 13, Добој, Требиње, Рибник и Србац 14, Билећа 15, Мостар и Неум 18 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана