У Српској сутра промјенљиво облачно вријеме уз пораст температуре ваздуха

Срна
У Српској сутра промјенљиво облачно вријеме уз пораст температуре ваздуха

БАЊАЛУКА - У Републици Српској и ФБиХ сутра ће током дана бити промјенљиво облачно вријеме, уз сунчане периоде и пораст температуре ваздуха, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

У ноћи ће бити умјерен до јак мраз на планинама, слаб у нижим предјелима, а ујутро и пријеподне биће с малом до умјереном облачношћу, на истоку претежно облачно.

Минимална температура ваздуха биће од минус два до четири, на југу неколико степени виша, на планинама минус седам, а максимална од осам до 13, на сјеверу до 16, а у вишим предјелима два степена Целзијусова.

Вјетар ће бити слаб до умјерене јачине сјеверног и сјеверозападног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

У Републици Српској и ФБиХ данас је промјенљиво до претежно облачно, нестабилно, мјестимично на сјеверу пада слаба киша, а на планинама понегдје провејава слаб снијег. На крајњем сјеверозападу и југу има сунчаних интервала.

Температура ваздуха у 14 часова: Бјелашница минус осам, Калиновик, Хан Пијесак и Соколац један, Сребреница два, Мркоњић Град, Ливно и Сарајево четири, Рудо пет, Бугојно шест, Мраковица, Рибник, Фоча и Зеница седам, Билећа и Вишеград осам, Градачац девет, Бањалука, Требиње и Бијељина 10, Добој, Нови Град, Бихаћ и Србац 11, Приједор и Мостар 12, Груде 13 и Неум 14 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана