У Српској сутра облачно са кишом и пљусковима

Срна
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће преовладавати облачно вријеме са кишом и пљусковима, уз темперературу ваздуха од 14 до 21 степен Целзијусов.

Јутро ће бити претежно до потпуно облачно, локално са слабом кишом или пљуском праћеним грмљавином, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода. Током дана биће облачно уз местимичну кишу, а у јужним предјелима су могући пљускови прећени грмљавином и појачаним вјетром у зони падавина.

Јутарња темперетаура ваздуха биће од седам до 12 степени, на југу до 15, а на планинама од пет степени Целзијусових. Дуваће јак јужни вјетер са олујним ударима, који ће слабити у послије подневним и вечерњим часовима, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Вишеград осам, Гацко, Калиновик, Рудо и Србац 11, Бањалука, Невесиње, Ливно и Сански Мост 12, Мраковица 13, Дрвар, Приједор, Соколац и Мркоњић Град 15, Јајце и Мостар 16, Билећа, Рибник, Добој, Бијељина и Сарајево 17, Требиње, Бихаћ и Зеница 18, Зворник и Тузла 19, Неум 20 степени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана