У поплављеним подручјима Кантона Сарајево ангажован већи број полицајаца

Срна
У поплављеним подручјима Кантона Сарајево ангажован већи број полицајаца

САРАЈЕВО - У поплављеним подручјима Кантона Сарајево током ноћи ће бити ангажован већи број полицијских службеника, наводе из кантоналног Министарства унутрашњих послова /МУП/.

Министар унутрашњих послова Кантона Сарајево Адмир Катица поручио је да сарајевска полиција остаје у пуној приправности током ноћи, како би се заштитили грађани и њихова имовина у подручјима угроженим поплавама.

"Већи број полицијских службеника и полицијских патрола, те припадника јединице за посебне намјене Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево ће се ставити на располагање грађанима на подручјима која су угрожена поплавама", наводи Катица.

Он је нагласио да ће се посебна пажња посветити подручјима на којима је дошло до нестанка електричне енергије, саопштено је из Службе кантоналне Владе за протокол и прес.

"То се односи и на сва друга подручја која је, према процјени, потребно додатно осигурати присуством полицијских службеника, ради предузимања превентивних мјера, односно спречавања кривичних дјела и прекршаја, посебно с циљем заштите имовине грађана који су напустили своје домове током дана", каже Катица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана