У недјељу 29. "Јајаријада" - избор најљепшег и најтврђег јајета

Срна
Foto: Срна

БИЈЕЉИНА - У Бијељини ће у недјељу, 24. априла, поводом највећег хришћанског празника Васкрса, бити одржана 29. "Јајаријада", традиционални избор најљепшег и најтврђег јајета, најављено је из Центра за културу "Семберија".

Ову манифестацију организују Центар за културу, у сарадњи са Српским културно-умјетничким друштвом /СКУД/ и Градским позориштем "Семберија", те Туристичком организацијом града Бијељине.

"Јајаријада" ће бити одржана на платоу испред Центра за културу са почетком у 10.00 часова, а у случају кише програм ће бити уприличен у великој сали.

Програмом је предвиђена пријава такмичара од 10.00 до 11.00 часова, од 11.00 до 12.00 часова такмичарски дио - избор најљепше нашараног и најтврђег јајета, а у 12.00 часова проглашење побједника и додјела награда. Од 10.30 до 11.00 часова планиран је културно-умјетнички програм који ће употпунити наступ чланова СКУД-а "Семберија" и глумци Градског позоришта.

Центар за културу обезбиједио је пригодне награде за такмичаре - ваучер туристичке агенције "Хепи тревел" из Бијељине, бон, односно ваучер, за бутик "Шутер", вечеру за двоје у ресторану "Фламинго", те етно-ресторану "Планинска колиба", боравак у велнес и спа-центру у Етно-селу "Станишићи", као и торте из сластичарни "Моцарт" и "Сан Марко".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана