У касарни "Жарко Згоњанин" у Приједору организован традиционални божићни пријем

ГС
У касарни "Жарко Згоњанин" у Приједору организован традиционални божићни пријем

У касарни "Жарко Згоњанин" у Приједору уприличен је божићни пријем. Организатор је Први пјешадијски батаљон 6. пјешадијске бригаде Оружаних снага БиХ.

Божићни пријем у касарни “Жарко Згоњанин“ је традиција. То је дан када припадници 1. пјешадијског батаљона са задовољством дочекују сараднике, каже вршилац дужности команданта батаљона, пуковник Драган Малић.

- Божић је, поред свега осталог, и дан окупљања у кругу наших породица, пријатеља и нама драгих људи. Тако смо и ми данас овдје окружени нама драгим пријатељима и сарадницима, са којима већ дужи временски период сарађујемо на извршењу заједничких задатака. Искрено се надам да ће такав тренд остати и у будуће - рекао је Малић.

Пријему су присуствовали су и представницн цивилних структура. У приједорскиој Градској управи истичу одличну сарадњу са Првим батаљоном Шесте пјешадијске бригаде.

Градоначелник Приједора Слободан Јавор рекао је да Град има одличну сарадњу с војницма Трећег пјешадијског /Република Српска/ пука и да су они увијек уз суграђане и помажу приликом одржавања спортских, хуманитарних и културних манифестација.

- Кад је најтеже било они су били уз нас, приликом елементарних непогода. Још једном им захваљујем и искрено се надам да ћемо овакав висок ниво комуникације и наставити - поручио је Јавор.

Први пјешадијски батаљон проводи бројне активности са цивилним структурама Приједорске регије и западно-крајишких општина. У претходном периоду активно се радило на заједничким вјежбама са ватрогасцима али и сарадњи са полицијом и борачким организацијама.

Пријему у приједорској касарни присуствовали су представници јавног и привредног живота, преноси РТРС

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана